Yeni Güzellik Merkezi Şubesini Açan Aymira Koçaklı'dan Dilan Polat Göndermesi! 'Çakallar Gitti Aslanlar..!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Aymira Koçaklı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Dilan Polat'a yaptığı gönderme gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Aymira Koçaklı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Dilan Polat'a yaptığı gönderme gündem oldu. 

 

Güzellik merkezi sahibi fenomenlere yönelik soruşturmalar sürerken Aymira Koçaklı bir yeni şube daha açtı. Koçaklı, Dilan Polat ve diğer fenomenlere gönderme yaparak “Çakallar gitti aslan burada” dedi. Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama ile vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasından sonra gözler güzellik merkezi olan fenomenlere çevrildi. Bir çok fenomen hakkında soruşturma açılırken, 96 güzellik salonu, 21 evi, 12 arabası olduğu iddia edilen Almira Koçaklı, sosyal medya hesabından yeni güzellik merkezi şubesinin açılış görüntülerini paylaştı. Koçaklı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda hakkındaki iddialara meydan okudu.

 

aymira kocakli nin dilan polat gondermesi gundem oldu

 

“ÇAKALLAR GİTTİ”

 

Bursa İnegöl’de yeni şubesinin açılışını yaptığı görüntüleri paylaşan Koçaklı ardından ise bir diziden alınan “Çakalların saltanatı aslanlar ayağa kalkana kadardır” repliğini söyleyerek video çekti. Videosuna ise Koçaklı, “Çakallar gitti aslan burada…Babalar sözünü tutar” notunu ekledi.