Yeni Hayat Dizisinin 3.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın gibi oyuncuların paylaştığı bordo bereli bir askerin yaşanan olayların çok sevdiğini mesleğini bırakarak bir iş adamını korumaya başlamasıyla yaşanan olayların anlatılacağı Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın gibi oyuncuların paylaştığı bordo bereli bir askerin yaşanan olayların çok sevdiğini mesleğini bırakarak bir iş adamını korumaya başlamasıyla yaşanan olayların anlatılacağı Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ojo Pictures'tan Ömer Özgüner ve Kerem Çatay'ın üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Senaryosunu Elif Usman'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Cem Özduru ve Başak Soysal'ın oturduğu Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'ın 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı;