Yeni Hayat Dizisinin 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Devrim Nas, Nisa Sofiya Aksongur, Aziz Caner İnan, Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yapımı Yeni Hayat dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Eski eşi kaçırılarak öldürülen silah kaçakçısı iş adamı Timur Karatan'ın ikinci evliliği aynı tehdit ile sınanırken, aynı hatayı yapmak istemeyen Karatan'ın Adem isimli bir bordo bereli eski askeri güvenlik şefi olarak işe alınca başlayan gerilim ve tehlikelerle dolu olayların konu edildiği Yeni Hayat dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ojo Pictures'tan Kerem Çatay ile Ömer Özgüner ile Karga Seven Pictures'tan Ümmü Burhan'ın üstlendiği Kanal D'nin sevilen yapımı Yeni Hayat dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınıyor! 

 

Senaryosu daha önce İçerde ve Ölene Kadar yapımlarının da senaristliğini üstlenen Elif Usman tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Özduru ile Başak Soysal'ın oturduğu Yeni Hayat dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizisinin fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Yeni Hayat dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı;