Yeni Malatyaspor'da Antrenör Hakan Çalışkan İstifa Etti!

Hakan Çalışkan Yeni Malatyaspor'dan neden istifa etti? Yeni Malatyaspor'da son dönemde yaşanan peş peşe ayrılıklara antrenör Hakan Çalışkan'ın istifası da eklendi. Peki Hakan Çalışkan Yeni Malatyaspor'dan neden istifa etti? Cevaplar haberimizde..

 

Hakan Çalışkan Yeni Malatyaspor'dan neden istifa etti? Yeni Malatyaspor'da son dönemde yaşanan peş peşe ayrılıklara antrenör Hakan Çalışkan'ın istifası da eklendi. Peki Hakan Çalışkan Yeni Malatyaspor'dan neden istifa etti? Cevaplar haberimizde..

 

Hakan Çalışkan istifa etti!

 

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Malatyaspor'da teknik direktör Sumudica ile yollar ayrıldıktan sonra takımın başına Adem Büyük getirildi. Bu gelişmenin ardından antrenör Hakan Çalışkan istifa etti. Süper Lig 'de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor'da sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Karagümrük maçı sonrasında teknik direktör Marius Sumudica'yla yollarını ayıran Doğu Anadolu Bölgesi ekibi, teknik direktör olarak sürpriz bir ismi takımın başına getirdi. Şu an profesyonel olarak Malatyaspor'da futbolculuk yapan Adem Büyük hem futbolculuk hem de futbol sorumlusu olarak kulüpte görev yapacak. Bu gelişmenin ardından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da antrenör Hakan Çalışkan, görevinden istifa etti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulüp antrenörümüz Hakan Çalışkan, görevinden istifa etmiştir. Çalışkan'a takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantısında başarılar dileriz." denildi.