Yeniden Sahnelere Dönen İbrahim Tatlıses İle Mahsun Kırmızıgül'ü En Önden İzlemenin Bedeli Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül yeniden sahnelere dönerlerken, kendilerini izlemek isteyenlerin ceplerinden çıkarmaları gereken miktar dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül yeniden sahnelere dönerlerken, kendilerini izlemek isteyenlerin ceplerinden çıkarmaları gereken miktar dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül yeniden sahnelere dönerlerken, kendilerini izlemek isteyenlerin ceplerinden çıkarmaları gereken miktar dudak uçuklattı.

 

Fiyatları dudak uçuklattı!

 

Uzun bir aradan sonra Kuruçeşme Arena’da verdiği konserle yeniden sahnelere dönen Mahsun Kırmızıgül fiyat artırdı. Posta'dan Suna Akyıldız bugünkü yazısında, Mahsun Kırmızıgül'ün sahneye çıkacağı akşam hemen yanındaki mekanda İbrahim Tatlıses'in de sahneye çıkacağını belirtti ve iki ünlü ismin en önden izlemenin bedelini açıkladı. İşte o dudak uçuklatan ücret...Mahsun Kırmızıgül uzun bir aradan sonra sahne orucunu geçenlerde Kuruçeşme Arena’da verdiği konserle bozmuştu. Şimdi de 25 Haziran’da Bodrum Yalıkavak’ta Gala adlı restoranda vereceği konserin hazırlıklarına başladı. Sahnelere dönünce fiyatını da katlayan Mahsun, duyduğuma göre geceden 4 milyon TL alacakmış. Gerçekten iyi para. Şimdi sıkı durun asıl bombayı söylüyorum. Mahsun’un sahneye çıkacağı akşam hemen yanındaki mekanda yani Günay’da İbrahim Tatlıses sahne alıyormuş. Yıllar önceye dayanan rekabet tekrar kızışacağa benziyor. Gecenin şampiyonu aslında şimdiden belli ama o da şimdilik bende kalsın. Bu arada Mahsun Kırmızıgül ve İbrahim Tatlıses’i en önden izlemenin bedeli 15 bin liraymış. E artık gitmek isterseniz fiyatını da bilin. Tercih sizin.