Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan 65 Yaşında İlk Kez Evlendi!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Banu Alkan, Evrim Akın'a özel hayatıyla ilgili bomba haberi verdi. 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendiğini açıklayan Banu Alkan, ilerleyen günlerde düğün yapacaklarını söyledi. Banu Alkan, Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına evinin kapılarını açtı. 2 yıldır Kemal Yıldız ile aşk yaşayan Banu Alkan, sevgilisiyle tanışma hikayesini anlattı.

 

Alkan, "Kemal beni çok kıskanıyor. Dekolteye kızmaz çünkü çok medeni. 2 yıldır birlikteyiz. Bebek'te bir restoranda otururken gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal'i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım" şeklinde konuştu.

 

Kemal Yıldız ile sessiz sedasız evlendiğini ilan eden Banu Alkan, parmağındaki alyansı göstererek "Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris'e gider bir düğün daha yaparız" ifadelerini kullandı. Instagram hesabından ışıltılı kabarık bir gelinlik videosu paylaşan Banu Alkan "Gelinliğimin modelini beğendiniz mi?" diye sordu.



Etiketler: