Yeşilçam'ın Ünlü İsmi Bahar Öztan Hayata Veda Etti! Kanser İle Savaşıyordu!

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak nam salan oyuncu Bahar Öztan uzun zamandır mücadele ettiği kolon kanserine yenik düştü.

 

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın yıllardır savaştığı kolan kanseri yeniden nüksetmişti. Daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan'ın dördüncü mücadelesinde yenik düştü. 61 yaşında yaşama veda eden Bahar Öztan yarın ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. Geçtiğimiz yıl Mart ayında yeniden kansere yakalanan Bahar Öztan son bir yıldır zorlu bir yaşam savaşı veriyordu. Bahar Öztan yaptığı paylaşımlarla hayranlarını habersiz bırakmamış zaman zaman sevenlerinden dua istemişti.

 

Annesi Bahar Öztan'ın sağlık durumu geçtiğimiz günlerde açıklama yapan oğlu Yiğit Çolak, annesinin tedavisine evde devam edildiğini söylemişti. Yiğit Çolak, "Her zaman dualarınızı bekliyoruz." diye konuşmuştu.

 

DAHA ÖNCE AMELİYATI ÖNCESİ FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

 

Usta oyuncu ameliyatını öncesinde "Herkese selam ve sevgiler. Çok kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var. Türkiye’nin en kıymetli iki profesörü Gökhan Demir ve Bilgi Baca'dan Allah başımızdan eksik etmesin. Bütün hocalarımızı." demişti.



Etiketler: