Yeşilçam'ın Unutulmaz Filmi Ah Nerede Yazlık Dizi Oluyor!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, ve Adile Naşit'in yer aldığı Ah Nerede filmi yazlık dizi olarak ekrana uyarlanmaya karar verildi. 

 

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, ve Adile Naşit'in yer aldığı Ah Nerede filmi yazlık dizi olarak ekrana uyarlanmaya karar verildi. Son dönemde uyarlama diziler ekranlarda yer almaya devam ederken Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, ve Adile Naşit'in yer aldığı Ah Nerede filmi yazlık dizi olarak ekrana uyarlanmaya karar verildi. 

 

Hakları satın alındı!

 

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, ve Adile Naşit'in yer aldığı Ah Nerede filmi yazlık dizi olarak ekrana uyarlanmaya karar verildi. TV100'ün haberine göre; Yeşilçam’ın efsane filmlerinden “Ah Nerede” yazlık dizi olarak ekrana uyarlanıyor. Başrollerini Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit ve Halit Akçatepe’nin paylaştığı filmin yayın hakları varislerinden satın alındı.

 

ah nerede filmi yazlik dizi oluyor



Etiketler: