Yeşim Ceren Bozoğlu Her Geçen Gün Daha Da Güzelleşiyor! İşte Olay Yaratan Paylaşımlar!

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun değişimi olay oldu! Star TV'de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, geçirdiği değişim ile sosyal medyada gündem oldu. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun olay yaratan değişimi...

 

Star TV'de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, geçirdiği değişim ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, geçirdiği değişim ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

yesim ceren bozoglu her gecen gun daha da guzellesiyor 1

 

Her geçen gün daha da güzelleşiyor! 

 

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İki kıyafet denediği anları sosyal medyadan paylaşan ünlü isim, derin bacak dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti. Annemizi Saklarken'in Füsun'u Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası 58 kilo vererek bambaşka birine dönüşmüştü.

 

yesim ceren bozoglu her gecen gun daha da guzellesiyor 2

 

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabından elbise denediği anları paylaştı. Ünlü oyuncu önce kırmızılar içinde bir elbise denedi. Ardından da derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile kamera karşına geçti.

 

yesim ceren bozoglu her gecen gun daha da guzellesiyor 3

 

Kırmızı ve siyah iki farklı elbise boy gösteren Bozoğlu, paylaşımının altına "Nihayet son ikiye kalmayı başardık, sizce hangisi?" notunu düşerek takipçilerinin fikrini sordu. Öte yandan ünlü oyuncunun fit hali dikkat çekti. Ünlü oyuncuya çok sayıda "Her geçen gün daha da güzelleşiyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

 

yesim ceren bozoglu her gecen gun daha da guzellesiyor 4

 

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son hali;

 

yesim ceren bozoglu her gecen gun daha da guzellesiyor 5

 

yesim ceren bozoglu her gecen gun daha da guzellesiyor 6