Yeşim Salkım'dan Dikkat Çeken Enes Kara Açıklaması! İsterseniz Beni Taşlayın!

Yeşim Salkım üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Enes Kara'nın intiharı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Yeşim Salkım üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yeşim Salkım üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Enes Kara'nın intiharı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Enes Kara'nın intiharı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Yeşim Salkım üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

yesim salkim dan olay yaratan enes kara aciklamasi isterseniz beni taslayin

 

İsterseniz beni taşlayın umrumda değil!

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Enes Kara'nın intiharı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Yeşim Salkım Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şimdi ne oldu sizin günahlarınıza sevaplarınıza sevap mı eklendi? O çocuk orada okumasaydı, orada kalmasaydı başka yere gitseydi siz günahkar mı olacaktınız? Allah sizi katına almayacak mıydı? Sapla samanın çok karıştığı bir dönemden geçiyoruz. Çok üzücü. Gerçekten çok üzücü ve gençlerimiz adına çok üzücü. Biz çok güzel günler yaşadık biz bu ülkenin güzel günlerini gördük ve yaşadık. Yaşayamayanlar için üzülüyorum. Ülkeyi bırakıp gitmek isteyen gençlerimiz için söylüyorum. 11 yaşında bir kız çocuğum var onun için üzülüyorum. İslamiyet böyle birşey değil. Bence değil, kusura bakmayın. İstediğinizi düşünebilirsiniz. İstarseniz beni taşlaya da bilirsiniz. Umrumda değil! İslamiyet böyle bir şey değil. Bizim dinimiz çok güzel bir din ama lütfen Allah ile bizim aramıza girmeyin olur mu?" ifadelerini kullanırken, bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;