Yeşim Salkım'dan Gülben Ergen Açıklaması! Ölüm Başka Birşey!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, yaptığı açıklamada küs olduğu Gülben Ergen'in babasının cenazesine çelenk göndermesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, yaptığı açıklamada küs olduğu Gülben Ergen'in babasının cenazesine çelenk göndermesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, yaptığı açıklamada küs olduğu Gülben Ergen'in babasının cenazesine çelenk göndermesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Yeşim Salkım'dan 'Gülben Ergen' açıklaması!

 

Yeşim Salkım, uzun yıllardır küs olduğu Gülben Ergen'in, babası Dursun Salkım'ın cenazesine çelenk göndermesiyle ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, "Ölüm zor bir durum. Onun da ailesinden birisi vefat etseydi ben de yollardım diye düşünüyorum. Bizim aramızda yaşananlar çok ayrı bir konu ama ölüm başka bir şey" dedi.

 

yesim salkim dan gulben ergen aciklamasi