Yeşim Salkım'dan Olay Aynur Aydın İddiası! Sponsoru Evli Bir Adam!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, Twitter sayfasından kendisini engelleyen Aynur Aydın ile ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunurken evli bir adam ile beraber olduğunu iddia etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, Twitter sayfasından kendisini engelleyen Aynur Aydın ile ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunurken evli bir adam ile beraber olduğunu iddia etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, Twitter sayfasından kendisini engelleyen Aynur Aydın ile ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunurken evli bir adam ile beraber olduğunu iddia etti. 

 

Sponsorunun evli bir adam olduğunu yarın konuşalım mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, Twitter sayfasından kendisini engelleyen Aynur Aydın ile ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunurken evli bir adam ile beraber olduğunu iddia etti. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aynur Aydın için "Şimdi bu kızımızın kim olduğunu Belçika’dan buraya gelip bu işlere kimlerle başladığını sponsorunun evli bir adam olduğunu yarın konuşalım mı ?? Hemde Prodükson yapan çok önemli bir adam o zaman haydi Aynur Aydın" ifadelerini kullanan Salkım gündeme bomba gibi düştü. 

 

İşte o paylaşım;

 

yesim salkim dan olay aynur aydin iddiasi yasak ask yasiyor