Yiğit Marcus Aral Ayrıldığı Sevgilisi Şevval Şahin'in Paylaşımına Yorumda Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı ve iş insanı Yiğit Marcus Aral, ayrıldığı sevgilisi Şevval Sahin'in paylaşımına dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı ve iş insanı Yiğit Marcus Aral, ayrıldığı sevgilisi Şevval Sahin'in paylaşımına dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde özellikle Şevval Şahin ile bir dargın bir barışık yaşadıkları ilişki ile gündemde olan ünlü TV yıldızı ve iş insanı Yiğit Marcus Aral, ayrıldığı sevgilisi Şevval Sahin'in paylaşımına dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı sevgilisi Şevval Şahin ile Kerem Kamışlı'yı lüks bir mekanda basan ve sonrasında Kamışlı'yı denize atan ünlü TV yıldızı ve iş insanı Yiğit Marcus Aral sonrasında Şevval Şahin'in sert sözlerine maruz kalmıştı. Aradan geçen zamandan sonra bugün Şahin'in Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma siyah kalp emojisi koyan eski sevgili sosyal medyada olay oldu. 

 

İşte Şevval Şahin'in o paylaşımı ve Yiğit Marcus Aral'ın yorumu;

 

yigit marcus aral dan sevval sahin in paylasimina dikkat ceken yorum 1

 

yigit marcus aral dan sevval sahin in paylasimina dikkat ceken yorum 2

 

yigit marcus aral dan sevval sahin in paylasimina dikkat ceken yorum 3