Yiğit Öcal Batuhan Karacakaya'nın Üçüncü Dokunulmazlık Oyunundaki Sözlerine Yorumda Bulundu!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yayınlanan bölümde Batuhan Karacakaya'nın Ayşe Yüksel ile yaşadığı gerilim ile ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yayınlanan bölümde Batuhan Karacakaya'nın Ayşe Yüksel ile yaşadığı gerilim ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yayınlanan bölümde Batuhan Karacakaya'nın Ayşe Yüksel ile yaşadığı gerilim ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yayınlanan bölümde Batuhan Karacakaya'nın Ayşe Yüksel ile yaşadığı gerilim ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Batuhan Karacakaya'nın Ayşe Yüksel ile yaşadığı gerilim sonrası kullandığı sözlerle ilgili "Batuhan davasında net haklı. Taş makas yapmış kazanmıs cokda adaletli bir durumdu. Ama savunma şekli ve uslubu onu direk hatalı yaptı. Sakin kalıp söylese sorun yoktu. Cok tepeden konuştu. Adem nabız düşür gel dediğinde dinleyecekti." ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigit ocal dan batuhan karacakaya nin dokunulmazlik oyunundaki gerilimli tavrina yorumda bulundu