Yiğit Öcal'dan Ayşe Yüksel'in Sude Burcu Sözlerine Eleştiri! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Ayşe Yüksel'in konseyde oylama sırasında Sude Burcu için "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar bu işler sırayla gel yanıma" sözleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Ayşe Yüksel'in fragmanda Sude Burcu için "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ama üçüncüde artık bu potaya girme vakti gelmişti" sözleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Ayşe Yüksel'in Sude Burcu için "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ama üçüncüde artık bu potaya girme vakti gelmişti" sözleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İnşallah Ayşe elenir!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Ayşe Yüksel'in Sude Burcu için "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ama üçüncüde artık bu potaya girme vakti gelmişti" sözleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ayşe Yüksel'in Sude Burcu için "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ama üçüncüde artık bu potaya girme vakti gelmişti" sözleriyle ilgili eleştiride bulunan Öcal "Fragmanı izledim. Bu Ayşe’nin Sude takıntısı nedir bu kadar anlamadım. Gerçekten bilmiyorum. Ama inşallah Ayşe elenir." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigit ocal ayse yuksel in sude burcu icin kullandigi cekirge benzetmesine elestiride bulundu