Yiğit Öcal'dan Nagihan'ın Telefonlu Görüntüleri İçin Olay Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da ifşa olan ödül oyunu sonrası Hull City maçında elinde telefonlu görüntüleri sızan yarışmacı Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da ifşa olan ödül oyunu sonrası Hull City maçında elinde telefonlu görüntüleri sızan yarışmacı Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da ifşa olan ödül oyunu sonrası Hull City maçında elinde telefonlu görüntüleri sızan yarışmacı Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Tüm yarışmacılara haksızlık!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da ifşa olan ödül oyunu sonrası Hull City maçında elinde telefonlu görüntüleri sızan yarışmacı Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan'ın telefonlu görüntüleri için "Nagihan’ı çok severim. Her zamanda görüşürüm. Ama objektif olmak zorundayım survivor ile ilgili. Kusura bakmayın lütfen. Gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacı derken şakşak yanlısı soyleyince saldırı. Böyle olmaz. Adalet terazim şaşmaz benim. Nagihan’a telefon verilmesi değil sorun. Prodüksiyon dan biri yapmıştır hata vermişti. Ben patronların haberi oldugunu asla düşünmüyorum. Nagihan’ın bunu talep etmesi ve kullanması asıl sorun. Oradaki hatta adadaki tüm yarışmacılara haksızlıkdır" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigit ocal dan nagihan karadere nin telefonlu goruntuleri icin olay yorum