Yiğit Öcal'dan Olay Sude Burcu Açıklaması! Sude Hiçbir Potada Elenmez Çünkü..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

Sude hiçbir potada elenmez çünkü..!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude Burcu ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Sude Burcu'nun Survivor 2022 All Star'da hiçbir potadan elenmeyeceğini söyleyen Öcal bunun sebebi için "Sude hiç bir potada elenmez çünkü çok sms atacağız. bitcoinlerimden 1 adet bitcoin bozdum smse ayırıyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigit ocal dan olay yaratan sude burcu aciklamasi