Yiğit Özşener Ramo Dizisine Veda Mı Etti? Yavuz Öldü Mü? İşte Detaylar!

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'da Yavuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yiğit Özşener, diziye veda mı etti? Bugün Ramo dizisinin yayınlanan 26. bölümünde İstanbul'un en büyüğü olan Yavuz kendi mekanında Ramo tarafından vuruldu ve son sahnede gerçekleşen bu olay sonrası dizinin hayranları Yavuz karakterinin akıbeti konusunda meraklanmaya başladılar. Peki Yavuz öldü mü? Yiğit Özşener diziye veda mı etti? İşte detaylar.. 

 

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'da Yavuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yiğit Özşener, diziye veda mı etti? Bugün Ramo dizisinin yayınlanan 26. bölümünde İstanbul'un en büyüğü olan Yavuz kendi mekanında Ramo tarafından vuruldu ve son sahnede gerçekleşen bu olay sonrası dizinin hayranları Yavuz karakterinin akıbeti konusunda meraklanmaya başladılar. Peki Yavuz öldü mü? Yiğit Özşener diziye veda mı etti? 

 

Yavuz karakteri öldü! Yiğit Özşener veda etti! 

 

Ramo dizisinin dün yayınlanan 26. bölümünün son sahnesinde Ramo tarafından kendi mekanında vurularak öldürülen Yavuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yiğit Özşener diziye veda etti. Twitter sayfasından diziye veda ettiğini duyuran bir paylaşım yapan ünlü oyuncu "Dünyalılar! Dünya, gücün değil vicdanın etrafında döner. Ve zaman - hep değilse de sıklıkla – hak edilmemiş payeleri geri almayı da, hak edilmiş ama verilmemiş olanları vermeyi de bilir. Yavuz Bey sizleri selamlar. Perde kapanır. " ifadelerini kullanan Özşener sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;