Yıldırım Çarpan Kadın 50 Yıldır Sadece Su Ve Meyve Suyu İle Besleniyor!

Vietnam’ın Quang-Binh bölgesinde bir kadın 50 yıldır sadece su, soda ve meyve suyu ile beslendiğini iddia ederek gündem oldu. Bui Thi Loi adlı ve 1948 doğumlu olan kadın, Vietnam Savaşı yıllarında askerlerin kurtarılması çalışmalarına katıldı, ölen askerlerin mezarlığında bekçilik yaptı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

1963’te ekibiyle birlikte bir dağda yaralı askerlere yardım ederken yıldırım çarptı ve kendini kaybetti. Bui Thi Loi yıldırım çarptıktan sonra açlık duygusunu ve iştahını kaybettiğini söylüyor. Ekip arkadaşları kendini toparlayabilmesi için şekerli su verdiler.

 

Yıllar geçtikçe Loi’nin beslenme düzeni iyice bozuldu. Çünkü açlık hissetmiyordu ve genellikle meyvelerle besleniyordu. 1970’den itibaren hiçbir besin tüketmemeye, sadece suyla yetinmeye başladı. Loi sadece acıkma duygusunu kaybetmele kalmadığını, besin kokusuna da katlanamadığını ve herhangi bir yiyeceği görünce içinin bulandığını anlatıyor.

 

Beslenme yokluğu doğum yaptığı sıralarda ciddi güçlükler doğurdu, çünkü sütü yoktu, bebeğinin beslenmesi için başkalarından süt yardımı istiyordu. Bir çok çocuğu oldu. Çocuklarına düzenli olarak yemek hazırlaı ama kendisi hiç tatmadı.Çocuklar büyüyüp çalışmak için başka şehirlere gidince, yemek pişirmeye de son verdi.

 

Çocuklar gittiği için mutfak artık kullanılmıyordu, toz içindeydi. Buzdolabında sadece su ve gazlı içecekler vardı. Loi’nin hikayesine inanmak istemeyenler, önceden haber vermeden, bir çok kez evine gidip kontrol ettiler. Her defasında buzdolabında sadece su ve gazlı içecekler buldular.

 

Bugün de öyle…



Etiketler: