Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay Açıklaması! İlişkiye Beraber Yaşlanmak İçin Başladık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada Berk Oktay ile ilgili soruları yanıtlarken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada Berk Oktay ile ilgili soruları yanıtlarken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada Berk Oktay ile ilgili soruları yanıtlarken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İlişkiye beraber yaşlanmak için başladık! 

 

Yıldız Çağrı Atiksoy, "Berk Oktay ile İlişkinizin henüz 8. ayında evlilik teklifi almak size ne hissettirdi? Nasıl bir andı paylaşmak ister misiniz?" sorusuna "O an ikimize ait ve özel, o yüzden paylaşmaktan kaçınırım ama ilişkimizin ilk gününden beri bir gün çocuğum olacaksa bu adamdan olacak duygusunu bana sonuna kadar hissettiren bir adam vardı karşımda. Biz zaten beraber yaşlanmak üzerine bir ilişkiye başladık, o kadar güçlü ve netti isteğimiz birbirimize karşı, şükür ki bu isteğimiz daha da kuvvetlendi. Bu yüzden 8. ayda evlilik teklifinin gerçekleşmesi bizim için ilişkimizin ilk gününden bildiğimiz ve sahip olduğumuz duygunun sembolüydü" yanıtını verdi