Yıldız Çağrı Atiksoy İle Berk Oktay Nişanlandı! İşte Nişandan Kareler!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berk Oktay ile sevgilisi ve meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy, sade bir nişan töreninin ardından nişanlandılar. 

 

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berk Oktay ile sevgilisi ve meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy, sade bir nişan töreninin ardından nişanlandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berk Oktay ile sevgilisi ve meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy, sade bir nişan töreninin ardından nişanlandılar. 

 

yildiz cagri atiksoy ve berk oktay sade bir nisan toreni ile nisanlandilar 1

 

Sade bir törenle nişanlandılar! 

 

Uzun süredir birlikte olan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti, dün akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Çİftin nişanından merak edilen ilk fotoğraflar da kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay, uzun bir süredir meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşıyor.

 

yildiz cagri atiksoy ve berk oktay sade bir nisan toreni ile nisanlandilar 2

 

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Oktay, geçtiğimiz sene sevgilisine evlilik teklifi etmişti. Ünlü çift, dün akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandılar. Törende kırmızı ve beyaz renkte iki farklı kıyafet giyen Atiksoy, Oktay'a tuzlu kahve yapmayı da ihmal etmedi. Instagram hesabından içtiği kahvenin fotoğrafını paylaşan Oktay, Atiksoy'u etiketleyerek "Vicdansız" notunu yazdı.

 

yildiz cagri atiksoy ve berk oktay sade bir nisan toreni ile nisanlandilar 3

 

Nişandan tek kare! 

 

Nişanlarından bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan ikili sadece "02.02.2022" notunu yazdı. Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, nikah masasına oturmak için de dizilerin sezon tatiline girmesini bekliyor.

 

yildiz cagri atiksoy ve berk oktay sade bir nisan toreni ile nisanlandilar 4

 

İşte nişandan o kare;

 

yildiz cagri atiksoy ve berk oktay sade bir nisan toreni ile nisanlandilar 5

 

yildiz cagri atiksoy ve berk oktay sade bir nisan toreni ile nisanlandilar 6