Yıldız Tilbe'den Dikkat Çeken Küfür Paylaşımı! Artık Kimseyi Mutlu Etmek İçin Küfretmiyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı küfür paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı küfür paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı küfür paylaşımı ile gündem oldu.

 

Artık kimseyi mutlu etmek için küfretmiyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı küfür paylaşımı ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "20li 30lu yaşlarımdayken erkek arkadaşlarım, çalıştığım kişiler ve kendisine toz kondurmayan bazı kişiler  sıraya girerdi bize 1 kere küfret diye etmemi istedikleri küfürleri kendileri seçerdi şöyle de böyle et diye çok güzel küfrediyomuşum haz duyarlardı kulakları çınlasın. Gerçekten böyle mutlu olan insanlar varmış. Artık kimseyi mutlu etmek için küfretmiyorum" ifadelerini kullanan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yildiz tilbe den dikkat ceken kufur paylasimi 1

 

yildiz tilbe den dikkat ceken kufur paylasimi 2