Yıldız Tilbe'den Unutulmaz Konser! 10 Bin Kişiye Söyledi!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe 10 bin kişiye şarkı söyledi. 

 

Aydınlık'ta yer alan habere göre, Yıldız Tilbe, 23 Şubat Cuma akşamı Ülker Sports Arena’da sahne aldı. Biletleri günler öncesinde tükenen ünlü şarkıcıyı 10 bin kişi dinledi. Sahneye beyaz perukla çıkan Yıldız Tilbe geceden kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Delikanlım, Çabuk Olalım Aşkım, Vazgeçtim, Haberin Olsun, Aşk Laftan Anlamaz ki, Ama Evlisin gibi şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ve son yayınladığı şarkısı Kalbimden Çıkmıyorsun ile ortalığı kasıp kavuran Yıldız Tilbe, 10 bin kişilik konsere imza attı. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden 57 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe dün akşam Ülker Sports Arena’da sahne aldı. Biletleri günler öncesinde tükenen konserde Yıldız Tilbe hayranlarının karşısına pullu gri elbise ve açık renkteki peruğuyla çıktı. Bitmeyen enerjisi ve güçlü sesiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Unutulmaz geceden karelerini sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmeyen şarkıcıya takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.



Etiketler: