Yıldız Tilbe İçin Suç Duyurusunda Bulundular!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda sokak hayvanları için zehirli et verin gebersinler yorumu ile gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile ilgili İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda sokak hayvanları için zehirli et verin gebersinler yorumu ile gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile ilgili İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile ilgili İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. 

 

Suç duyurusunda bulunuldu!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda sokak hayvanları için zehirli et verin gebersinler yorumu ile gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile ilgili İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Twitter sayfasından yapılan açıklamada "Yıldız Tilbe hakkında İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi olarak suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadesi kullanıldı. 

 

yildiz tilbe hakkinda suc duyurusunda bulundular