Yılmaz Morgül Benzincide Çalışmaya Başladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni mesleğini duyururken kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni mesleğini duyururken kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni mesleğini duyururken kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Benzincide çalışmaya başladı!

 

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül kendisine yeni bir meslek buldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz Morgül, benzincide çalışmaya başladığını söyledi. Daha önce yaptığı "Hande Erçel ile evlenirim" açıklaması ile gündeme gelen şarkıcı Yılmaz Morgül, yeni bir mesleğe başladı. Sahne kıyafetleri ile de dikkat çeken Yılmaz Morgül, pompacılık mesleğine başladı. Yılmaz Morgül yeni işini sosyal medyadan duyurdu.

 

Yılmaz Morgül paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Hollanda ve Amsterdam başta olmak üzere çeşitli şehirlerde konserler veriyorum. Konserlerin dışında da yepyeni bir meslek buldum. Pompacı Morgül... Pompalıyorum. Benzini de motorini de her şeyi pompalıyorum.” Yılmaz Morgül sahne kıyafetleri de gündem oluyordu.

 

İşte o paylaşım;

 

yilmaz morgul benzinci de calismaya basladi