Yine AVM Yine Silahlı Çatışma! Bu Kez Yer İstinye!

Son dönemde AVM'lerde yaşanan silahlı kavga skandallarına bir yenisi daha eklenirken İstinye'de bulunan bir AVM'nin kafesinde silahlı çatışma çıkarken, gelen haberlere göre çatışmada yaralılar olduğu iddia edildi. 

 

Son dönemde AVM'lerde yaşanan silahlı kavga skandallarına bir yenisi daha eklenirken İstinye'de bulunan bir AVM'nin kafesinde silahlı çatışma çıkarken, gelen haberlere göre çatışmada yaralılar olduğu iddia edildi. Son dönemde AVM'lerde yaşanan silahlı kavga skandallarına bir yenisi daha eklenirken İstinye'de bulunan bir AVM'nin kafesinde silahlı çatışma çıkarken, gelen haberlere göre çatışmada yaralılar olduğu iddia edildi. 

 

Bir ayda 2. AVM Dehşeti!

 

OdaTV'nin haberine göre; İstanbul Sarıyer’de bulunan AVM’deki bir restoranda 11 Eylül’de 20.00 sıralarında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında Azerbaycanlı Rakif A. (35), Mehraj K. (26), Qulam İ. (23) ile İranlı Seyyad A. (33) ve Türk vatandaşı Fatih Mehmet K. yaralanmıştı. Daha bu olayın etkisi geçmeden bu kez İstinye’de bulunan bir başka AVM’de yine iki grup arasında çatışma çıktı. Bu kez AVM’nin açık bölümünde bulunan lüks cafede meydana gelen olayda polis incelemeler yaparken gelen bilgilere göre olayda yaralılar olduğu iddia ediliyor.

 

Detaylar gelecek..

 

 



Etiketler: