Yolanda Hadid Gigi Hadid Hakkındaki Hamile İddialarını Doğruladı!

Gigi Hadid ve Bella Hadid'in annesi Yolanda Hadid yaptığı açıklamada dün basına yansıyan Gigi Hadid'in hamileliğini doğrularken, küçük sırrımız basına nasıl yansıdı şaşkınız dedi. 

 

Gigi Hadid ve Bella Hadid'in annesi Yolanda Hadid yaptığı açıklamada dün basına yansıyan Gigi Hadid'in hamileliğini doğrularken, küçük sırrımız basına nasıl yansıdı şaşkınız dedi. Dün basına yansıyan hamilelik iddiaları hakkında bugün açıklama yapan Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid, kızının hamile olduğunu doğruladı.

 

Yolanda Hadid, Gigi Hadid ve Zayn Malik çiftinin bebek beklediklerini doğruladı. "Hala şoktayız küçük sırrımız basına sızdı. Eylül ayında Oma (anneanne) olmak için sabırsızlanıyorum."

 

Bebeğinin cinsiyeti ne? Belli oldu mu? 

 

Dün doğumg gününü de kutlayan ünlü model Gigi Hadid'in bu kutlamayı aynı zamanda baby shower olarak yaptığını öne süren hayranları, partideki ayrıntılardan bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu öne sürdüler. TMZ’nin yaptığı haberin ardından anne Yolanda Hadid de Almanya’da yayınlanan bir programda, “Küçük sırrımızın basına sızdığına inanamıyorum. Tabii ki hepimiz çok heyecanlıyız” diyerek Hadid’in hamileliğini doğruladı. 

 

Partideki ayrıntılardan yola çıkan hayranları, “Hello little one” (Merhaba minik) yazan pembe hediye paketlerinden dolayı bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu iddia etti. Başka bir hayranı ise Gigi’nin, Zayn’a sarıldığı fotoğrafta elinde tuttuğu balonun kurdalesinin mavi olmasından dolayı bebeğin erkek olduğunu iddia etti.

 

İşte o kareler,