Yonca Poyrazoğlu'nun Son Klibi Marmaris'in Turistik Tanıtımına Katkı Sağlayacak!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Yonca PoyrazoÄŸlu'nun son ÅŸarkısı “At gibi gidenler…” Marmaris'in turistik tanıtımına katkı saÄŸlıyor. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Yonca PoyrazoÄŸlu'nun son ÅŸarkısı “At gibi gidenler…” Marmaris'in turistik tanıtımına katkı saÄŸlıyor. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Yonca PoyrazoÄŸlu'nun son ÅŸarkısı “At gibi gidenler…” Marmaris'in turistik tanıtımına katkı saÄŸlıyor. 

 

yonca poyrazoglu nun son sarkisi marmaris in tanitimina katki sagliyor

 

Marmaris'in tanıtımına katkı sağlıyor!

 

Ünlü sanatçı Yonca PoyrazoÄŸlu’nun “At gibi gidenler…” adlı son ÅŸarkısı, Marmaris’in turistik tanıtımına destek oluyor. MuÄŸla Marmaris’te yaÅŸamını sürdüren ünlü pop müzik sanatçısı Yonca PoyrazoÄŸlu, Club tarzı “At gibi gidenler…” ÅŸarkısı, çok iddialı bir ÅŸekilde müzik piyasasına girdi. Ünlü Orkestra Åžefi Duayen Müzisyen Üstün Poyraz’ın kızı ve Türk Sanat MüziÄŸi’nin duayen sanatçıları Ä°smail Åžençalar ve Suzan Güven’in torunu olan sanaçtı Yonca PoyrazoÄŸlu, hareketli bir club ÅŸarkı olan “At gibi gidenler…” in video klip çekimlerini Marmaris Barlar sokağı, Hisarönü DeÄŸirmenyanı jip safari alanı ve Turunç Beldesi mahallesinde tamamladı. Sözleri Cengiz Atabay, MüziÄŸi KürÅŸat Poyraz’a ait olan, yönetmenliÄŸini Sinan Akyol’un ve iletiÅŸim koordinatörlüÄŸünü de Gazeteci Ata Sevgi’nin yaptığı “At gibi gidenler…” adlı ÅŸarkı; Areena Club, Tornado Jeep Safari ve Turunç Resort Hotel desteÄŸiyle Marmaris turizmini anlatan gece hayatı, deniz kum ve yeÅŸiller arasında safari görüntüleriyle dikkat çekiyor. Youtube’da yayına girdiÄŸi ilk günde Türkiye’den ve Avrupa’dan yaklaşık 14 bin kiÅŸi tarafından izlenen “At gibi gidenler…” ÅŸarkısının, turizm sezonu boyunca barlarda ve plajlarda büyük ilgi görmesi bekleniyor.