Youtube Justin Bieber Ve Camila Cabelo'nun Ardından Ayda Ä°çin Parti Düzenliyor! Gündem Oldu!

Youtube daha önce Justin Bieber, Camila Cabelo, Linkin Park gibi dünyaca ünlü yıldızlar için düzenlediÄŸi özel partiyi bu kez Ayda için düzenliyor. 

 

Youtube daha önce Justin Bieber, Camila Cabelo, Linkin Park gibi dünyaca ünlü yıldızlar için düzenlediÄŸi özel partiyi bu kez Ayda için düzenliyor. Youtube daha önce Justin Bieber, Camila Cabelo, Linkin Park gibi dünyaca ünlü yıldızlar için düzenlediÄŸi özel partiyi bu kez Ayda için düzenliyor. 

 

youtube ayda icin parti duzenliyor

 

Youtube Ayda için ilk kez parti düzenliyor!

 

Dünyanın en büyük video izleme platformu Youtube Justin Bieber, Camila Cabello, Linkin Park gibi yıldızlara after party düzenliyordu. Starlar canlı yayın açarak, orada hem yeni çıkardıkları single'ın partisini yapıyor hem de hayranlarıyla bire bir sohbet ediyorlar. Åžu ana kadar hiçbir türk yıldıza bu imkanı tanımayan Youtube, ilk kez Ayda'nın 'Ara' parçası için bu partiyi düzenleyeceÄŸini duyurdu. Böylelikle türk yıldızlarında önü açılmış oldu.

 

youtube ayda icin parti duzenliyor

 

30 Haziran Cuma günü saat 16:00 da Youtube'dan canlı yayınlanacak olan parti için Ayda: 'Ä°nanılmaz mutluyum. Bir Türk olarak gerçekten göÄŸsüm kabarıyor. Benden önce Justin Bieber, Linkin Park gibi yıldızların yapmış olması beni daha da motive ediyor' diye konuÅŸtu. Two Way etiketiyle geçtiÄŸimiz günlerde tüm dijital platformlarda yerini alan ÅŸarkının sözü ve müziÄŸi Sheyh Ree'ye ait. Beykoz'da bulunan lüks bir villada 3 günde çekilen klipte ki dans sahneleri de oldukça konuÅŸulacaÄŸa benziyor.