Yunus Günçe'den Dikkat Çeken Adem Kılıçcı Ve Hikmet Tuğsuz Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz yorumu ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz yorumu ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz yorumu ile gündem oldu.

 

HİKMET, SEN KAÇA GİDİYORSUN?

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yunus Günçe, Twitter sayfasından yaptığı Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz yorumu ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz ve Adem Kılıçcı arasında yaşanan gerilim ile ilgili "Ben Adem olsam Hikmet’e tek bir şey sorardım: “HİKMET, SEN KAÇA GİDİYORSUN?”" ifadelerini kullanan Günçe sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yunus gunce den olay adem kilicci hikmet tugsuz yorumu