Yürek Çıkmazı Armağan Aydan Şener Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yürek Çıkmazı Armağan Aydan Şener kimdir? TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı 1 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan bölümüyle yayın hayatına başlarken dizide Armağan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aydan Şener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aydan Şener kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yürek Çıkmazı Armağan Aydan Şener kimdir? TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı 1 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan bölümüyle yayın hayatına başlarken dizide Armağan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aydan Şener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aydan Şener kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yurek cikmazi armagan aydan sener kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yürek Çıkmazı Armağan Aydan Şener kimdir? 

 

Aydan Şener kimdir? Aydan Şener 1 Mart 1963 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 59 yaşında olan oyuncu Aydan Şener Balık burcudur. 1981 yılında Türkiye güzeli seçildi. Aynı yıl Miss World güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. Kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra, 1983 yılında "Küçük Ağa" televizyon dizisi ile birlikte oyunculuk yaşamına başladı.1986 yılında Kenan Kalav ile rol aldığı Çalıkuşu dizisi ile geniş çaplı bir üne kavuştu. Daha sonraki yıllarda tiyatro oyunculuğuna da başladı.  1983'te futbolcu Ayhan Akbin ile evlenndi. 1988 yılında Ecem adında bir kız çocukları oldu. Çift 1991'de ayrıldı.