Yüsra Geyik'ten Hadise'ye Şok Gönderme! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Yüsra Geyik, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorulara yaptığı Hadise göndermesiyle olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Yüsra Geyik, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorulara yaptığı Hadise göndermesiyle olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yüsra Geyik, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorulara yaptığı Hadise göndermesiyle olay oldu.

 

Sonra konserimde nişanlımla fotoğraflarım çıkmış!

 

Geçtiğimiz akşam Cihangir’de görüntülenen oyuncu Yüsra Geyik, aşk hayatıyla ilgili sorulara; “Yalnızım değil, kısmet bu işler. Büyük konuşmak istemiyorum. Hadise gibi asla fotoğraf paylaşmam deyip… Sanki çok tercih etmem paylaşmayı. Sonra konserimde nişanlımla fotoğraflarım çıkmış…” diyerek Hadise’ye gönderme yaptı.

 

yusra geyik ten sok hadise gondermesi