Yusuf Yazıcı'dan Gedson Fernandes'e Yaptığı Hareket İle İlgili Açıklama! Özür Diledi!

Dün gece Beşiktaş ve Trabzonspor İstanbul Vodafone Park'ta karşı karşıya gelirken, 2-2 biten maçın son dakikalarında Yusuf Yazıcı'nın kırmızı kart görmesine sebep olan Gedson Fernandes'e yaptığı sert müdahale ile ilgili maç sonu yazıcı Twitter sayfasından özür dilerken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Dün gece Beşiktaş ve Trabzonspor İstanbul Vodafone Park'ta karşı karşıya gelirken, 2-2 biten maçın son dakikalarında Yusuf Yazıcı'nın kırmızı kart görmesine sebep olan Gedson Fernandes'e yaptığı sert müdahale ile ilgili maç sonu yazıcı Twitter sayfasından özür dilerken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı dün gece oynanan Beşiktaş Trabzonspor maçında Gedson Fernandes'e yaptığı hareket ile ilgili açıklama yaparken, özür diledi. 

 

Maç sonu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gedson Fernandes'e yaptığı hareket için "Maçın atmosferiyle istemeden Gedson’a sert bir müdahalede bulundum. Hem o anda, hem maç sonrasında soyunma odasına giderek kendisine üzüntülerimi ilettim. Başta Trabzonspor ve Beşiktaş camiaları olmak üzere stadyumda ve ekranlarda takip eden tüm futbolseverlerden özür dilerim." ifadelerini kullanan ünlü futbolcu sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

yusuf yazici dan gedson fernandes e yaptigi sert hareket ile ilgili dikkat ceken aciklama