Zafer Algöz'den Şenol Güneş'in Yeniden Beşiktaş Teknik Direktörü Olmasıyla İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve koyu Beşiktaş taraftarı Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Valerien Ismael'in Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından takımın başına yeniden geçen Şenol Güneş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve koyu Beşiktaş taraftarı Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Valerien Ismael'in Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından takımın başına yeniden geçen Şenol Güneş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve koyu Beşiktaş taraftarı Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Valerien Ismael'in Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından takımın başına yeniden geçen Şenol Güneş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Şimdi Güneş yeniden doğsun!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şenol Güneş'in yeniden Beşiktaş teknil direktörü olmasıyla ilgili "Şenol Güneş ve Sergen Yalcın dışında yeni bir maceraya girmek riskli olabilirdi. Şenol hocayla şampıyonluklar ve muhteşem Avrupa başarıları yakaladık. Şimdi Güneş yeniden doğsun, Beşiktaşımız şampıyon olsun. Evine hoş geldin Şenol Güneş" ifadelerini kullanan Algöz sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

zafer algoz den dikkat ceken senol gunes aciklamasi