Zahide Yetiş'in Programında Mağdur Damat Krizi! Özbek Gelinler İfşa Oldu!

Star TV'de yayınlanan Zahide Yetiş'in sunduğu programdaki mağdur damat krizi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Star TV'de yayınlanan Zahide Yetiş'in sunduğu programdaki mağdur damat krizi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Zahide Yetiş'in programında yer alan mağdur damat dosyası, gündem olmaya devam ediyor. Rabia Gökçe isimli kadın tarafından evlendirilmek vaadiyle kandırıldıklarını öne süren damat adayları, Zahide Yetiş'in kapısını çaldı. İşlenen dosyada; söz konusu Özbek asıllı gelin adaylarının da Rabia Gökçe tarafından kandırıldıkları öne sürüldü. Birden fazla mağdurun yer aldığı dosya, gündüz kuşağı yayınlarına damgasını vurdu.

 

Zahide Yetiş'in Star TV'de yayınlanan programında ilginç bir mağduriyet hikayesi işlenmeye başladı. Afyonkarahisar'da yaşayan Mustafa Tahsin Özdemir isimli kişi, Rabia Gökçe adlı kişi tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını iddia ederek Zahide Yetiş'in programına başvurdu. Mustafa Tahsin Özdemir gibi aynı şekilde, Gökhan ve Serkan isimli kişiler de Rabia Gökçe tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldıklarını öne sürüp yayına katıldılar.

 

zahide yetis in programinda magdur damat krizi gundem oldu

 

ZAHİDE YETİŞ'TE MAĞDUR DAMATLAR ARTIYOR

 

Mağdur damatlar kendilerine, gelin adaylarının fotoğraflarından oluşan bir liste gösterildiğini ve seçim yaptıklarını söylediler. Nikahtan sonra aslında evlendikleri kişilerin, Özbekistan'da evli ve çocuklu kişiler olduklarını öğrendiklerini de öne sürdüler.

 

ÖZBEK KADINDAN İTİRAF GİBİ İHBAR

 

Konu yayında devam ederken Veysel ve Devlet isimli iki kişi de yayına katılarak, yabancı gelin mağduru olduklarını söylediler. Ancak ihbarlar bununla kalmadı. Türkiye'de yaşayan Özbek bir ihbarcı, iddiaların odağındaki Rabia isimli kadının Özbek kadınları da aynı şekilde mağdur ettiğini ve onlara, Türk erkeklerle tanıştırıp Türk vatandaşlığı aldırmayı vaat ettiğini iddia etti. İddiaların odağındaki Rabia'ya da ulaşıldı ancak o cevap vermek istemedi.