Zehra Çilingiroğlu Sevgilisiyle Görüntülendi! Evlilik Sorusuna Ne Yanıt Verdi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle gecelerde görüntülenirken, evlilik sorusu karşısında sessizliklerini bozdular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle gecelerde görüntülenirken, evlilik sorusu karşısında sessizliklerini bozdular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle gecelerde görüntülenirken, evlilik sorusu karşısında sessizliklerini bozdular. 

 

Evlilik sorusuna yanıt verdi!

 

Magazin hayatının en sevilen isimlerinden Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle görüntülendi. Zehra Çilingiroğlu Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte. Kadayıfçıoğlu geçmiş zamanda Sibel Can'ın kızı Melisa Ural ile ayrıldıktan sonra gönlünü Zehra Çilingiroğlu'na kaptırdı. Sevgilisiyle bir mekanda yemek yedikten sonra kameralara takılan Zehra Çilingiroğlu beraberliğini gizlemedi. Muhabirlerin sorduğu evlilik sorusuna Alaattin Kadayıfçıoğlu 'İnşallah' diyerek yanıt verdi.