Zehra GüneÅŸ'in Åžampiyonluk Pozu Sosyal Medyada Ünlülerden YoÄŸun Ä°lgi Gördü!

Milli Takım ile Dünya ÅžampiyonluÄŸu'na ulaÅŸan ünlü voleybolcu Zehra GüneÅŸ sosyal medya sayfasından kupa ile poz verirken ÅŸampiyonluk pozu ünlülerden yoÄŸun ilgi gördü. 

 

Milli Takım ile Dünya ÅžampiyonluÄŸu'na ulaÅŸan ünlü voleybolcu Zehra GüneÅŸ sosyal medya sayfasından kupa ile poz verirken ÅŸampiyonluk pozu ünlülerden yoÄŸun ilgi gördü. Milli Takım ile Dünya ÅžampiyonluÄŸu'na ulaÅŸan ünlü voleybolcu Zehra GüneÅŸ sosyal medya sayfasından kupa ile poz verirken ÅŸampiyonluk pozu ünlülerden yoÄŸun ilgi gördü. 

 

YoÄŸun ilgi gördü!

 

A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız geçtiÄŸimiz günlerde Japonya'da oynadıkları tüm maçlardan galip çıkarak Paris Olimpiyatları eleme maçlarında gönülleri feth etti. Takımımızın baÅŸarı isimlerinden Zehra GüneÅŸ, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderisiyle alkış topladı. Filenin Sultanları’nın parlayan yıldızlarından biri olan Zehra GüneÅŸ, baÅŸarılı sporculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı pozlarıyla da magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor. BaÅŸarılı isim son olarak Avrupa ÅžampiyonluÄŸu’ndan çekilen karesini sevenlerinin beÄŸenisine sundu. Sosyal medya hesabında 3.6 milyon takipçisi olan Zehra GüneÅŸ, zafer pozlarını sık sık sevenleri ile paylaşıyor. Güzel ve baÅŸarılı isim dakikalar içerisinde binlerce beÄŸeni ve yorum alıyor. Birçok ünlü GüneÅŸ'in pozlarına akın ediyor. Zehra GüneÅŸ son yayınladığı gönderisinin altına: "ALTIN YAZ, hatırlanacak bir ÅŸey. Devam edecek..." notunu düÅŸtü. Milli takımımızın gözde orta oyuncusu Zehra GüneÅŸ'in gönderisine Akasya Durağı dizisiyle hafızalara kazınan Sitare AkbaÅŸSurvivor ile ekranların tanıdığı AÅŸkım Burçe gibi ünlü isimlerden beÄŸeni geldi.

 

İşte o paylaşım,

 

zehra gunes in sampiyonluk paylasimi gundem oldu