Zeki Demirkubuz'dan Dikkat Çeken Valerien Ismael Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael ile ilgili dikkat çeken tespitler yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael ile ilgili dikkat çeken tespitler yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael ile ilgili dikkat çeken tespitler yaptı. 

 

Hoca fizikten anlıyor ama metafizikten anlamıyor!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael için "V. İsmail’in niyetinden ve iyiliğinden şüphe etmiyoruz ama olmayacak galiba. İşini fazla kişiselleştirdi, çok korkuyor, çok tedirgin ve takımı yönetmekten çok sınava çekilmiş öğrenci gibi davranıyor. Bu bok çukurunda bu şekilde başarması çok zor. Hoca fizikten anlıyor ama metafizikten anlamıyor. Beşiktaş gibi karmaşık ve gerçeküstü bir kulübün futbol takımını yönetmek için, futbolun ötesinde bir maharet, iç dünyası ve hayat bilgisi gerekir." ifadelerini kullanan Demirkubuz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

zeki demirkubuz dan dikkat ceken valerien ismael paylasimi

 

zeki demirkubuz dan valerien ismael paylasimi gundem oldu