Zerrin Tekindor Londra'da Kenneth Branagh'ın Kral Lear'ını İzledi! 'Kral Lear Taş Devri'ne De Uymuş'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, Londra'da Kenneth Branagh'ın Shakespear'in ölümsüz eseri 'Kral Lear' uyarlamasını izlerken, izlediği oyunu övgüler yağdırdı. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, Londra'da Kenneth Branagh'ın Shakespear'in ölümsüz eseri 'Kral Lear' uyarlamasını izlerken, izlediği oyunu övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla yoğun ilgi gören ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, Londra'da Kenneth Branagh'ın Shakespear'in ölümsüz eseri 'Kral Lear' uyarlamasını izlerken, izlediği oyunu övgüler yağdırdı.

 

zerrin tekindor kenneth branagh in kral lear oyununa ovguler yagdirdi

 

Branagh oyunu Cilalı Taş Devri’ne uyarlamış!

 

zerrin tekindor kenneth branagh in kral lear oyununa ovguler yagdirdi

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kenneth Branagh'ın yönettiği ve oynadığı 'Kral Lear' oyunu için "Dün akşam Wyndham’s Theatre’da #KennethBranagh’nın yönettiği ve oynadığı #KingLear’i seyrettim. Oyun yeni başlamış ve sadece 50 kez oynanacakmış. Branagh oyunu Cilalı Taş Devri’ne uyarlamış. Çok tuhaf bir ritmi vardı oyunun, vurmalı çalgılar gibiydi entonasyonları. Tek perde, 2 saat. Lear oyunun başında, kızlarına kraliyet topraklarını pay etmek yerine, gökyüzündeki yıldızları paylaştırdı. Shakespeare ne kadar büyülü; yazdıkları taş devrine de uymuş. Kenneth Branagh’nın inanılmaz bir performansı vardı, özellikle oyunun ikinci kısmında. Edgar’ı oynayan #DougColling ve Edmund’u oynayan @coreymylchreest de müthişlerdi. Finalde şahane bir düello sahnesi oynadılar inanılmaz bir sürat ve hareket düzeniyle. Kalbim ağzımdan çıktı birine bir şey olacak diye. Biz hala ağır çekim düellolara devam … Neyse hiç girmeyeyim bu konulara." ifadelerini kullanan Tekindor sosyal medyada yoğun ilgi gördü.