Zeynep Alkan'ın Acı Günü! 7 Gün Arayla Ailesinden İki Büyüğünü Kaybetti!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışma programı deprem için verilen 2 haftalık aradan sonra yeniden başlarken yarışmacılardan Zeynep Alkan 7 gün arayla hem anneannesini, hem de babaannesini kaybetti. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışma programı deprem için verilen 2 haftalık aradan sonra yeniden başlarken yarışmacılardan Zeynep Alkan 7 gün arayla hem anneannesini, hem de babaannesini kaybetti. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışma programı deprem için verilen 2 haftalık aradan sonra yeniden başlarken yarışmacılardan Zeynep Alkan 7 gün arayla hem anneannesini, hem de babaannesini kaybetti. 

 

Diman Arcana'nın haberine göre; Survivor 2023 yarışmacılarından Zeynep Alkan için felaketler art arda geldi! Survivor yarışması için Dominik’te bulunan Zeynep Alkan, bir hafta arayla önce babaannesini sonrasında ise anneannesini kaybetti. Geçtiğimiz hafta Instagram hesabında Zeynep Alkan’ın babası Hamdi Alkan yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini duyururken dün de Canan Hoşgör yaptığı paylaşımla annesinin vefat haberini takipçileriyle paylaştı. Böylece Zeynep Alkan yalnızca 7 gün içerisinde peş peşe kötü haberlerle sarsılırken bu durumun yarışmada olan kendisine söylenip söylenmeyeceği ise bilinmiyor.

 

zeynep alkan 7 gun arayla hem anneannesini hem babaannesini kaybetti