Zeynep Avcı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Zeynep Avcı kimdir? O Ses Almanya'da söylediği şarkılarla geniş kitlelere ulaşan ünlü TV yıldızı ve şarkıcı Zeynep Avcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Zeynep Avcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Avcı kimdir? O Ses Almanya'da söylediği şarkılarla geniş kitlelere ulaşan ünlü TV yıldızı ve şarkıcı Zeynep Avcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve şarkıcı Zeynep Avcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Zeynep Avcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep avci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Zeynep Avcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Zeynep Avcı kimdir? Ailesi ile 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi aldı. Bir yandan şirketlerde yöneticilik görevi üstlendi, diğer yandan hafta sonları sahneye çıktı. Bir arkadaşının teşvikiyle ‘O Ses Almanya’ya (The Voice of Germany) katıldı, art arda dört jürinin de dönmesini sağladı. Yarışmadaki performansı kısa sürede viral oldu. Seslendirdiği Tan Taşçı imzalı ‘Yalan’ şarkısı müzik listelerinde ilk sıralara yükseldi. Hem Almanca hem de Türkçe'ye çok iyi hakim olan Zeynep, ailesinin Türk kültürünü unutmaması sayesinde bunu başardığını dile getiriyor. İki çocuk annesi Zeynep Avcı, yarışmaya katılmadan önce “Türkiye’de yaşamamamıza rağmen, köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü aile içerisinde de devam ettirmeye çalışıyoruz. İnsanların yabancı dildeki bir şarkıyı, o dili bilmeseler bile hissetmelerinin mümkün olduğunu ispat etmek istiyorum. Ve bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” açıklamasında bulunmuştu.



Etiketler: