Zeynep Balkız Abacı'nın Girit Maceraları!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından söz ettiren ünlü Youtuber Zeynep Balkız Abacı, Girit tatilinin 4. gününde edindiği izlenimleri sevenleri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından söz ettiren ünlü Youtuber Zeynep Balkız Abacı, Girit tatilinin 4. gününde edindiği izlenimleri sevenleri ile paylaştı. Yayınladığı videosunda Girit tatilinin 4. günü için "Her yerde "Pink Beach" olarak geçen pembe kumlu bir sahili olan lagüne gitmek üzerine günü planladık. Gittiğimizde öğrendik ki aslında o pembe rengi veren şey yengecimsi bir hayvanın sezon başı veya sonunda kabuk değiştirmesiymiş, bu kabuklar sahile vururmuş ve durdukça pembeleşirmiş, kumları da yavaş yavaş pembe renge dönüştürürmüş ama biz gittiğimizde böyle bir şeyden eser yoktu çok çok çok küçük bölgelerde dibine girince görebildiğin pembelikler vardı ama "Pink Beach"likten eser yoktu diyebilirim.

 

Zaten gider gitmez film şeridi gibi karşılaştığımız manzara bizi oldukça üzdü. Ablam ve ben adamın başında toplanmış kalabalığa doğru gidip adamın yaşaması için resmen hatim indirdik ama maalesef saatlerce denemelerine rağmen hiç bir geri dönüş olmadı, keşke hiç böyle bir şey yaşanmasaydı.

 

Günün geri kalanı bizim için keyifliydi, inanılmaz bir rüzgar vardı ama hava sıcak olduğu için videoda sizin duyduğunuz garip sesler dışında bizi pek etkilemedi." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.