Zeynep Bastık Boşanmak Üzere Olduğu Eşi Tolga Akış İle Doğum Günü Partisine Katıldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık 29 yaşına girerken, doğum günü için düzenlenen partiye boşanmak üzere olduğu eşi Tolga Akış ile birlikte katıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık 29 yaşına girerken, doğum günü için düzenlenen partiye boşanmak üzere olduğu eşi Tolga Akış ile birlikte katıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık 29 yaşına girerken, doğum günü için düzenlenen partiye boşanmak üzere olduğu eşi Tolga Akış ile birlikte katıldı.

 

Yollar ayrılmadı!

 

Zeynep Bastık, üç yıl aşk yaşadığı reklamcı Tolga Akış ile geçen yıl temmuzda nikah masasına oturmuştu. Çift evlilikleri daha bir yılını doldurmadan boşanacaklarını açıklamıştı. Önceki gün Zeynep Bastık’ın doğum günüydü. 29 olan Bastık, yeni yaşını boşanmak üzere olduğu eşi Tolga Akış ve popçu Edis’in katıldığı bir partiyle kutladı. Şarkıcı Zeynep Bastık, reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile geçtiğimiz yıl temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Yollarını ayırma kararı aldıklarını duyuran çiftten Bastık, 29 yaşına bastı. Ünlü şarkıcı, doğum gününü boşanmak üzere olduğu eşi ve popçu Edis'in de katıldığı bir organizasyonla kutladı. Siyah bikinisi, pareosu ve şapkasıyla objektif karşısına geçen Zeynep Bastık, Instagram'dan yayınladığı bu fotoğrafa, "İyi ki doğdum! Koca kadın oldum..." notunu düştü.

 

zeynep bastik bosanmak uzere oldugu esi tolga akis ile dogum gununu kutladi