Zeynep Bastık'ın Instagram Çağrısı Amerika'da Bir Anda Konsere Dönüştü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık, tatil için gittiği Amerika'nın Los Angeles kentinde aklına gelen bir etkinlik fikrini Instagram'da takipçileri ile paylaşınca etkinlik bir anda konsere dönüştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık, tatil için gittiği Amerika'nın Los Angeles kentinde aklına gelen bir etkinlik fikrini Instagram'da takipçileri ile paylaşınca etkinlik bir anda konsere dönüştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık, tatil için gittiği Amerika'nın Los Angeles kentinde aklına gelen bir etkinlik fikrini Instagram'da takipçileri ile paylaşınca etkinlik bir anda konsere dönüştü.

 

zeynep bastik in instagram da etkinlik fikri amerika da konsere donustu

 

Etkinlik bir anda konser oldu! 

 

Zeynep Bastık geçtiğimiz hafta tatil için California'ya gitti. Bastık, tatil sırasında aklına gelen fikirle Instagram hesabından müzikseverleri Santa Monica'da bir parka davet etti. Kendisine eşlik eden bir gitar ve çıplak sesiyle söylediği şarkılarla, etkinlik bir anda yüzlerce kişinin katıldığı bir konsere dönüştü. Bastık'ı dinlemek için Santa Monica sahiline gelen Türk dinleyiciler dışında Amerika’da yaşayan farklı milletlerden gelen müzikseverler de konsere katıldı. 

 

İşte o anlar;