Zeynep Bastık'ın Yatak Pozu Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yatak pozuyla beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yatak pozuyla beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yatak pozuyla beğeni topladı. 

 

Zeynep Bastık, gündüz şekerlemesi yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sahne performansları ve coverlarının yanı sıra, tarzı ve güzelliği de ön planda olan Bastık, yine adından söz ettirdi. Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Zeynep Bastık, cesur paylaşımlarından vazgeçmiyor. Yatak keyfi Bastık, o anları hem Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

Siesta pozları

 

"Siests" notunu düştüğü kareleri yayınlayan Zeynep Bastık, doğal haliyle beğeni topladı. Makyajsız görünen Bastık, güzelliğini ortaya koydu.

 

İşte o kareler...

 

zeynep bastik in yatak pozu begeni topladi

 

zeynep bastik in yatak pozu begeni topladi



Etiketler: