Zeynep Koçak'tan Olay Direk Dansı Pozu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Çok Güzel Hareketler oyuncularından Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda direk dansı yaparken çekilmiş bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Çok Güzel Hareketler oyuncularından Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda direk dansı yaparken çekilmiş bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Çok Güzel Hareketler oyuncularından Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda direk dansı yaparken çekilmiş bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.  

 

Direk dansı pozu!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Çok Güzel Hareketler oyuncularından Zeynep Koçak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda direk dansı yaparken çekilmiş bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında tanıdığımız ve bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Zeynep Koçak'tan cüretkar bir poz geldi. Zeynep Koçak mini etekle çekilmiş bir direk dansı karesini sosyal medyadan paylaştı. Koçak iddialı paylaşımına "Pole dance desen var" diye not düştü.

 

zeynep kocak tan direk dansi pozu



Etiketler: