Zeynep Mansur Sahnede Gelinlik Mayo Giyecek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önümüzdeki günlerde Çeşme'de alacağı sahnede kullanacağı kostümün provalarından bir pozunu sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önümüzdeki günlerde Çeşme'de alacağı sahnede kullanacağı kostümün provalarından bir pozunu sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önümüzdeki günlerde Çeşme'de alacağı sahnede kullanacağı kostümün provalarından bir pozunu sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Zeynep Mansur Cihan Nacar imzalı mayosuyla sahne için kıyafet provası yaparken instagram sayfasından fotoğraf paylaştı. Önümüzdeki günlerde Çeşme’de sahne alacak olan Mansur,  gelinliği  andıran mayosu için "Acaba sahne aldığı gün evlenecek mi?" sorularını da akla getirdi. Paylaştığı fotoğrafların altına "Yoksa evleniyor musun?" sorularını cevapsız bırakan güzel şarkıcının Çeşme konseri ve tatilinde yaşanacaklar  şimdiden merak konusu oldu.

 

zeynep mansur gelinlik mayo giyecek