Zeynep Özkaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Zeynep Özkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeynep Özkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Özkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Özkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Zeynep Özkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Zeynep Özkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Özkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep ozkaya kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Zeynep Özkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Zeynep Özkaya kimdir? Kanal D ekranlarında bir dönem yayınlanmış olan Sihirli Annem dizisinde canlandırmış olduğu 'Çilek' karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya, 23 Ocak 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Özkaya, Sihirli Annem dizisinin ardından İki Aile, Eyvah Halam ve Altındağlı dizilerinde de rol aldı. 23 Ocak 1998'de İstanbul doğumlu 23 yaşındaki oyuncu Sihirli Annem dizisinde çilek karakteri ile hayatımıza girdi. Küçük yaşlarda başlayan oyuncu genç kızlık zamanına kadar bu dizide devam etti. İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisi olan Özkaya, aynı zamanda Youtube kanalına sahiptir. Sihirli Annem dizisi ile ekranlarda tanıştığımız başarılı oyuncu Özkaya 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Ailenin küçük perisi olarak bilinen Çilek karakterini canlandıran tatlı oyuncu 2012 yılında dizi final yapınca oyunculuk kariyerine İki Aile, Eyvah Babam isimli diziler de devam etmiştir. Yetenekli ve başarılı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Bölümü mezunudur. Sosyal medyada şu sıralarda Youtuber olarak bilinen erkek arkadaşı Oğulcan Can ile beraber videolar çekip paylaşmaktadır. Oyunculuk kariyerinde yakaladığı başarı ve sosyal platformlarında da da ürettiği içeriklerle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Güzel oyuncu şimdilerde ise adından sıkça söz ettirir oldu. İstanbul da doğup yaşamına orada devam etmekte olan güzel oyuncu aslen Trabzonludur. Aynı zamanda bir Fenerbahçe aşığıdır. İlk kez ekranlara 3 yaşında reklam filminde oynayarak merhaba diyen başarılı fenomen babası tarafından pamuğum diye sevilmektedir. Ünlü oyuncunun babasının mesleği ise Denizcilik telsiz zabıtlığıdır. Güzel fenomen ablasının kendisi için çok değerli olduğunu ve onu çok sevdiğini belirtmiştir. Ünlü oyuncunun ablası zaten bir kardeşi olmasını çok istediğini söylemiştir. 160 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır. Kova burcudur.

 

Ünlü fenomen özel hayatında yalnız olmadığını ve sevgilisinin Oğulcan Can isimli genç olduğunu açıkladı. Yakın zamanda sevgilisinin doğum gününü kutlayıp ona sürpriz yapmıştı. Kendisi gibi sosyal medya platformunda erkek arkadaşı da aktif durumda. Beraber videolar çekip İnstagram platformda yayınlayan ikili büyük ilgi görüyor. Hayranları Özkaya’nın sevgilisinin hakkında sorular sormaya başladı. Değerli Youtuber Oğulcan aynı zamanda milli yüzücü dür. Türkiye kulüpler arası genç ve açık yaş yüzme şampiyona yarışmasının yanı sıra uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etmiştir. Yakışıklı genç 23 yaşındadır.