Zeynep Tokuş Yaptığı Yoga Hareketiyle Sınırları Zorladı! Yok Artık Var Artık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yoga eğitmeni Zeynep Tokuş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yaptığı yoga hareketi ile yok artık dedirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yoga eğitmeni Zeynep Tokuş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yaptığı yoga hareketi ile yok artık dedirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yoga eğitmeni Zeynep Tokuş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yaptığı yoga hareketi ile yok artık dedirtti.  

 

Sınırları zorladı!

 

Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakıp yogaya merak saran Zeynep Tokuş 6 senedir yoga yapıyor. Esnekliğiyle her paylaşımında şaşırtan Zeynep Tokuş son olarak tek elinin üstünde dururken bir yandan da kahve içmeye çalıştı. Kenan İmirzalıoğlu'yla Deli Yürek'te rol alan Zeynep Tokuş, şimdilerde oyunculuktan epey uzak kendi halinde bir hayat sürüyor. Oyunculuğu bırakan 3 çocuk annesi Zeynep Tokuş kendini yogaya adadı. 38 yaşında yogaya başlayan Tokuş yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem oluyor. Tokuş, esnekliğini sergilediği bir fotoğrafını yayınladı. Zeynep Tokuş paylaşımına "Benden daha da iyi yapacağınıza eminim süper yogiler. Hatta gerçek bir kahveden gerçek bir yudum bile alabilirsiniz. Ben bitmiş kahve fincanımı kullandım" notunu ekledi. Zeynep Tokuş yaptığı paylaşım ağızları açık bıraktı. Tokuş'un tek elinin üstünde kalkarak kahve bardağını ağzına götürmesini görenler "Yok artık" yorumları yağdırdı. 

 

İşte o anlar;