Zeynep Yılmaz Allah'ın Bize İşaret Gönderdiğine İnanıyorum Dedi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ünlü İş insanı Zeynep Yılmaz, bir mecraya verdiği röportajda korona virüsüyle ilgili açıklama yaparken "Allah'ın bize işaret gönderdiğine inanıyorum" dedi. 

 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ünlü İş insanı Zeynep Yılmaz, bir mecraya verdiği röportajda korona virüsüyle ilgili açıklama yaparken "Allah'ın bize işaret gönderdiğine inanıyorum" dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı'nın eski eşi ünlü İş insanı Zeynep Yılmaz, bir mecraya verdiği röportajda korona virüsüyle ilgili açıklama yaparken "Allah'ın bize işaret gönderdiğine inanıyorum" dedi.

 

İş insanı Zeynep Yılmaz'ın İnci Koparan'a verdiği röportajda anlamlı yorumu gözlerden kaçmadı. Ünlü iş insanı "Karantinadan sonra hersey değişecek ki herkes için de böyle olmalı "Kendinize gelin diye ALLAH bize bir işaret gönderdiğine inanıyorum. Dünyanın ve insan olmanın değerini anlamalıyız Doğanın Hayvanların Amerikalı, Avrupalı, Asyalı Değilde sadece insan olduğumuzu hatırladık...." ifadelerini kullandı. 



Etiketler: